Kedves Kiállítóink- tisztelt nevezők!

A komáromi 3xCACIB kiállítás nevezési lehetőségét 2021 május 3-án, hétfőn megnyitjuk. A kiállításra való belépés a mai jogszabályi előírásoknak megfelelően védettséget igazoló kártyával lehetséges, a külföldi nevezőink a hatályos beutazási feltételeknek megfelelően utazhatnak Magyarországra. Kérem, hogy ennek az elvárásnak és lehetőségnek a figyelembevételével nevezzenek a kiállításra, ezzel kapcsolatos nevezés lemondást, törlést vagy kifogást nem fogunk elfogadni.


Üdvözlettel:

Tibay Norbert   

MEOE Szövetség

Kiállítási Iroda


Figyelem! A nevezési díjak, a 2021. évi magyarországi szövetségi kártyával, csak és kizárólag hazai regisztrációs számmal és hazai lakcímmel rendelkező tulajdonosok számára érvényesek. Külföldi tulajdonosok számára a szövetségi kártya az Európa kiállítás és kísérőrendezvényein nem jogosít kedvezményes nevezésre. Bármely feltétel hiánya esetén a feltüntetett nevezési díj dupláját fizeti.

Figyelem! Csak és kizárólag hazai regisztrációs számmal és hazai lakcímmel rendelkező kiállítók részére a Magyar kutyafajták nevezési díja, a nevezési táblázatában szereplő összegek 50%.